Multisensorik im stationären Handel : Grundlagen und Praxis der kundenzentrierten Filialgestaltung
Year of publication: |
[2021]
|
---|---|
Other Persons: | Mau, Gunnar (ed.) ; Schweizer, Markus (ed.) ; Oriet, Christoph (ed.) |
Publisher: |
Wiesbaden : Springer Gabler |
Subject: | Handel | Trade | Filiale | Branch office | Beziehungsmarketing | Relationship marketing | Einzelhandelsfiliale | Kundenorientierung | Ladeneinrichtung | Neuromarketing | Gestaltung |
Description of contents: |
Einleitung: Warum Multisensorik? -- Wahrnehmung der Umwelt -- Organisatorische Verankerung -- Kundenzentrierte Umsetzung -- Best Practices aus dem Handel.
|
Extent: | 1 Online-Ressource (XVIII, 522 Seiten) Illustrationen, Diagramme |
---|---|
Series: | |
Type of publication: | Book / Working Paper |
Type of publication (narrower categories): | Aufsatzsammlung |
Language: | German |
ISBN: | 978-3-658-31273-2 ; 978-3-658-31272-5 |
Other identifiers: | 10.1007/978-3-658-31273-2 [DOI] |
Classification: | Handel |
Source: | ECONIS - Online Catalogue of the ZBW |
-
Multisensory in Stationary Retail : Principles and Practice of Customer-Centered Store Design
Mau, Gunnar, (2023)
-
Multisensorik im stationären Handel : Grundlagen und Praxis der kundenzentrierten Filialgestaltung
Mau, Gunnar, (2021)
-
Buchmann, Christoph M., (2015)
- More ...
-
Multisensory in Stationary Retail : Principles and Practice of Customer-Centered Store Design
Mau, Gunnar, (2023)
-
Multisensorik im stationären Handel : Grundlagen und Praxis der kundenzentrierten Filialgestaltung
Mau, Gunnar, (2021)
-
Schweizer, Markus, (2023)
- More ...