Regionale Produkte in Europa : raumbezogene Institutionalisierungsprozesse beim Europäischen Herkunftsschutz
Alternative title: | Regional food in Europe |
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Year of publication: |
2021
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Authors: | Schober, Karola |
Other Persons: | Chilla, Tobias (degree supervisor) ; Balling, Richard (degree supervisor) ; Chilla, Tobias (degree supervisor) |
Publisher: |
2021: Erlangen : Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg (FAU) |
Subject: | Europäisierung | Geographische Herkunftsangaben | Lebensmittel | Regionalität |
Extent: | 1 Online-Ressource (circa 372 Seiten) Illustrationen |
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Type of publication: | Book / Working Paper |
Type of publication (narrower categories): | Hochschulschrift ; Graue Literatur ; Non-commercial literature |
Language: | German |
Thesis: | Dissertation, Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg (FAU), 2021 |
Source: | ECONIS - Online Catalogue of the ZBW |
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