Sensorische Beurteilung von Zweinutzungshühnern in der Gemeinschaftsverpflegung : Ergebnisse einer Verkostung des Gerichts „Halbes Brathähnchen“ in drei Kantinen in Baden-Württemberg
Year of publication: |
2024
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Authors: | Gebhardt, Beate |
Publisher: |
Hohenheim : Institut für Agrarpolitik und Landwirtschaftliche Marktlehre (420), Universität Hohenheim |
Subject: | Sensorik | Verkostung | Geflügel | Huhn | Brust | Keule | Flügel | Verbraucher | Hedonischer Akzeptanztest | Kantinen | Baden-Württemberg | Mehrzahlungsbereitschaft | Wiederkaufbereitschaft |
Extent: | 1 Online-Ressource (79 Seiten) Diagramme, Illustrationen |
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Series: | Agricultural economics working paper series. - Stuttgart : Institute of Agricultural Policy and Markets, ZDB-ID 2642298-0. - Vol. Arbeitsbericht Nr. 39 |
Type of publication: | Book / Working Paper |
Language: | German |
Notes: | Übersetzung des Haupttitels: Sensory evaluation of dual-purpose chickens in canteens: results of a tasting of the dish "half roast chicken" in three canteens in Baden-Württemberg |
Other identifiers: | 10.60848/11018 [DOI] hdl:10419/301853 [Handle] |
Source: | ECONIS - Online Catalogue of the ZBW |
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