The well-fed consumer : sustainable and healthy food
Year of publication: |
2017
|
---|---|
Authors: | Klotter, Christoph |
Published in: |
The 21st century consumer: vulnerable, responsible, transparent? : proceedings of the International Conference on Consumer Research (ICCR) 2016. - Düsseldorf : Consumer Association of North Rhine-Westphalia, ISBN 978-3-86336-917-0. - 2017, p. 225-234
|
Subject: | Verbraucher | Consumers | Ernährungsverhalten | Eating habit | Körpergewicht | Body weight | Nachhaltiger Konsum | Sustainable consumption |
Type of publication: | Article |
---|---|
Type of publication (narrower categories): | Aufsatz im Buch ; Book section ; Konferenzbeitrag ; Conference paper |
Language: | English |
Other identifiers: | 10.15501/978-3-86336-918-7_19 [DOI] |
Source: | ECONIS - Online Catalogue of the ZBW |
-
Food policy councils : levers for sustainability transformation?
Sieveking, Annelie Bettina Elisabeth, (2021)
-
Mayett-Moreno, Yesica, (2022)
-
Vetöné Mózner, Zsófia, (2014)
- More ...
-
Vernetzung und Interdisziplinarität - am Beispiel der Behandlung der Adipositas
Klotter, Christoph, (2007)
-
Der geraubte Körper : verführt und zugerichtet
Klotter, Christoph, (1993)
- More ...