Verbrauchersegmentierung bei der Neuproduktbeurteilung von Lebensmitteln
Year of publication: |
2008
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Authors: | Sparke, Kai |
Publisher: |
Duisburg [u.a.] : WiKu-Verl. |
Subject: | Ernährungsindustrie | Food industry | Innovation | Konsumentenverhalten | Consumer behaviour | Zielgruppe | Target group | Theorie | Theory | Deutschland | Germany | EU-Staaten | EU countries | Lebensmittelindustrie | Neues Produkt | Produktentwicklung | Verbraucherverhalten | Präferenz | Marktsegmentierung |
Description of contents: | Table of Contents [gbv.de] |
Extent: | 294 S. Ill., graph. Darst. 210 mm x 148 mm |
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Type of publication: | Book / Working Paper |
Type of publication (narrower categories): | Hochschulschrift ; Thesis |
Language: | German |
Thesis: | Zugl.: München, Univ., Diss., 2007 |
ISBN: | 978-3-86553-258-9 ; 3-86553-258-6 |
Classification: | Marketing |
Source: | ECONIS - Online Catalogue of the ZBW |
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