//--> //--> //--> //-->
Toggle navigation
Logout
Change account settings
EN
DE
ES
FR
A-Z
Beta
About EconBiz
News
Thesaurus (STW)
Research Skills
Help
EN
DE
ES
FR
My account
Logout
Change account settings
Login
Publications
Events
Your search terms
Search
Retain my current filters
~language:"deu"
~language:"und"
~person:"Schaetzing, Edgar E."
Search options
All Fields
Title
Exact title
Subject
Author
Institution
ISBN/ISSN
Published in...
Publisher
Open Access only
Advanced
Search history
My EconBiz
Favorites
Loans
Reservations
Fines
You are here:
Home
The impact of quality manageme...
Similar by subject
Narrow search
Delete all filters
| 3 applied filters
Year of publication
From:
To:
Subject
All
Gaststättengewerbe
15
Hotelgewerbe
15
Management
13
Gastgewerbe
12
Deutschland
4
Gastronomie
4
Germany
4
Hotel industry
4
Hotellerie
4
Marketing
4
Restaurant industry
4
Betriebswirtschaftslehre
2
Business economics
2
Datenverarbeitung
2
Dienstleistungsmanagement
2
Einführung
2
Hospitality industry
2
Organisation
2
Quality management
2
Qualitätsmanagement
2
Service management
2
Absatz
1
Arbeitszeitgestaltung
1
Aufgabensammlung
1
Betriebliche Standortwahl
1
Checkliste
1
Cost-benefit analysis
1
Deutsch
1
Firm location choice
1
Französisch
1
Führungsstil
1
Gaststättenbetrieb
1
Hauswirtschaft
1
Human resource planning
1
Kosten-Nutzen-Analyse
1
Leadership style
1
Lean Management
1
Personaleinsatz
1
Personalplanung
1
Qualitätssicherung
1
more ...
less ...
Type of publication
All
Book / Working Paper
23
Article
2
Type of publication (narrower categories)
All
Aufsatz im Buch
2
Book section
2
Lehrbuch
2
Textbook
2
Handbook
1
Handbuch
1
Language
All
German
Undetermined
Author
All
Schaetzing, Edgar E.
Bruhn, Manfred
65
Augurzky, Boris
52
Kamiske, Gerd F.
40
Pusse, Leo
40
Zapp, Winfried
38
Eiff, Wilfried von
37
Fleßa, Steffen
29
Töpfer, Armin
29
Zink, Klaus J.
28
Helmig, Bernd
26
Freyberg, Burkhard von
24
Gardini, Marco A.
24
Jochem, Roland
23
Winzer, Petra
23
Eichhorn, Siegfried
22
Ruppert, Wolfgang
21
Hänssler, Karl Heinz
20
Spitznagel, Eugen
20
Wasem, Jürgen
20
Kuchinke, Björn A.
19
Neubauer, Günter
19
Pfeifer, Tilo
19
Wille, Eberhard
19
Beivers, Andreas
18
Brauer, Jörg-Peter
18
Hentze, Joachim
18
Wildemann, Horst
18
Schreier, Gerhard
17
Seghezzi, Hans Dieter
17
Simon, Michael
17
Tscheulin, Dieter K.
17
Frehse, Jörg
16
Gruner, Axel
15
Kehres, Erich
15
Koziolek, Helmut
15
Pfannstiel, Mario A.
15
Siciliani, Luigi
15
Braun, Günther E.
14
Heesen, Bernd
14
more ...
less ...
Published in...
All
Schriftenreihe der Fachhochschule München, Fachbereich Betriebswirtschaft, Studienschwerpunkt: Hotel- und Restaurant-Management
2
Erfolgsstrategien mittelständischer Unternehmen : Festschrift für Dietrich Kropfberger
1
GastroManagement
1
Handbuch des Qualitätsmanagements für die Hotellerie
1
Praxis Qualitätsmanagement
1
Schriftenreihe / Internationales Institut für Hotel- und Restaurant-Administration
1
Schriftenreihe der Fachhochschule München, Fachbereich Betriebswirtschaft, Studienschwerpunkt Hotel-Restaurant-Catering-Management
1
more ...
less ...
Source
All
USB Cologne (EcoSocSci)
18
ECONIS (ZBW)
7
Showing
1
-
10
of
25
Sort
relevance
articles prioritized
date (newest first)
date (oldest first)
1
Management in
Hotellerie
und Gastronomie
Schaetzing, Edgar E.
-
2004
-
6., völlig überarb. und erw. Aufl.
Persistent link: https://www.econbiz.de/10001763492
Saved in:
2
Management in
Hotellerie
und Gastronomie
Schaetzing, Edgar E.
-
2017
-
11. Auflage
Persistent link: https://www.econbiz.de/10011602479
Saved in:
3
Organisation und Datenverarbeitung in
Hotellerie
und Gastronomie : Aufbau- und Ablauforganisation, Datenverarbeitung/Registrierkassen
Jamin, Klaus
;
Schaetzing, Edgar E.
;
Spitschka, Horst
-
1982
-
2., verb. Aufl.
Persistent link: https://www.econbiz.de/10004556181
Saved in:
4
Management in
Hotellerie
und Gastronomie
Schaetzing, Edgar E.
-
1979
Persistent link: https://www.econbiz.de/10004720719
Saved in:
5
Checklisten für das Hotel- und Restaurant-Management
Schaetzing, Edgar E.
-
1987
Persistent link: https://www.econbiz.de/10004738016
Saved in:
6
Management in
Hotellerie
und Gastronomie
Schaetzing, Edgar E.
-
1996
-
5., überarb. Aufl.
Persistent link: https://www.econbiz.de/10014267501
Saved in:
7
Checklisten für
Hotels
Schaetzing, Edgar E.
- In:
Handbuch des Qualitätsmanagements für die Hotellerie
,
(pp. 165-181)
.
2014
Persistent link: https://www.econbiz.de/10010402626
Saved in:
8
Ziele, Kosten, Nutzen der Arbeitszeitflexibilisierung in der mittelständischen
Hotellerie
und Gastronomie
Schaetzing, Edgar E.
- In:
Erfolgsstrategien mittelständischer Unternehmen : …
,
(pp. 183-195)
.
2009
Persistent link: https://www.econbiz.de/10003832910
Saved in:
9
Fachwörterbuch für
Hotellerie
& Gastronomie : deutsch-französisch ; français-allemand
Moreau, Pierre H.
;
Schaetzing, Edgar E.
-
1992
Persistent link: https://www.econbiz.de/10004131746
Saved in:
10
Lean Management in
Hotellerie
und Gastronomie : Rationalisierungs- und Marketingideen für die tägliche Praxis
Schaetzing, Edgar E.
-
1995
Persistent link: https://www.econbiz.de/10004569092
Saved in:
1
2
3
Next
Last
Results per page
10
25
50
100
250
A service of the
zbw
×
Loading...
//-->