//--> //--> //-->
Toggle navigation
Logout
Change account settings
EN
DE
ES
FR
A-Z
Beta
About EconBiz
News
Thesaurus (STW)
Research Skills
Help
EN
DE
ES
FR
My account
Logout
Change account settings
Login
Publications
Events
Your search terms
Search
Retain my current filters
~language:"deu"
~person:"Jochade, Heinz"
~person:"Schaetzing, Edgar E."
~subject:"Gaststättenbetrieb"
~subject:"Rationalization"
Search options
All Fields
Title
Exact title
Subject
Author
Institution
ISBN/ISSN
Published in...
Publisher
Open Access only
Advanced
Search history
My EconBiz
Favorites
Loans
Reservations
Fines
You are here:
Home
The impact of quality manageme...
Similar by subject
Narrow search
Delete all filters
| 5 applied filters
Year of publication
From:
To:
Subject
All
Gaststättenbetrieb
Rationalization
Management
11
Gastgewerbe
9
Gaststättengewerbe
8
Hotelgewerbe
8
Deutschland
4
Gastronomie
4
Germany
4
Hotel industry
4
Hotellerie
4
Restaurant industry
4
Rationalisierung
3
Arbeitsmarkt
2
Arbeitsproduktivität
2
Betriebswirtschaftslehre
2
Business economics
2
DDR
2
Dienstleistungsmanagement
2
Economic growth
2
Einführung
2
German Democratic Republic
2
Hospitality industry
2
Industrial combine
2
Kombinat
2
Labour market
2
Labour productivity
2
Leipzig (Region)
2
Marketing
2
Quality management
2
Qualitätsmanagement
2
Service management
2
Technischer Fortschritt
2
Technological change
2
Wirtschaftswachstum
2
Absatz
1
Arbeitszeitgestaltung
1
Aufgabensammlung
1
Betriebliche Standortwahl
1
Checkliste
1
Cost-benefit analysis
1
more ...
less ...
Type of publication
All
Book / Working Paper
3
Article
1
Type of publication (narrower categories)
All
Graue Literatur
2
Hochschulschrift
2
Mehrbändiges Werk
2
Multi-volume publication
2
Non-commercial literature
2
Thesis
2
Aufsatz im Buch
1
Book section
1
more ...
less ...
Language
All
German
Author
All
Jochade, Heinz
Schaetzing, Edgar E.
Wille, Eberhard
2
Albring, Manfred
1
Altvater, Elmar
1
Dunkel, Wolfgang
1
Eicker-Wolf, Kai
1
Eiff, Maximilian C. von
1
Eiff, Wilfried von
1
Fichtner, Lothar
1
Giehl, Hermann
1
Gold, Michael
1
Hagemann, Harald
1
Hermes, Hans-Dieter
1
Hubrich, Udo
1
Jehle, Kurt
1
Kalmbach, Peter
1
Kohl, Siegfried
1
Köthe, Winfried
1
Liniger, Helga
1
Münger, Fritz
1
Neupert, Wolfgang
1
Oberender, Peter
1
Präßler, Jürgen
1
Reiner, Sabine
1
Schmidt, Christian
1
Schulz-Nieswandt, Frank
1
Schwaninger, Markus
1
Seiter, Stephan
1
Siepermann, Christoph
1
Steitz, Lilo
1
Uhlmann, Luitpold
1
Warnke, Sven
1
Weihrich, Margit
1
Weißpflug, Ursula
1
more ...
less ...
Published in...
All
Handbuch des Qualitätsmanagements für die Hotellerie
1
Schriftenreihe der Fachhochschule München, Fachbereich Betriebswirtschaft, Studienschwerpunkt Hotel-Restaurant-Catering-Management
1
Source
All
ECONIS (ZBW)
4
Showing
1
-
4
of
4
Sort
relevance
articles prioritized
date (newest first)
date (oldest first)
1
Checklisten für
Hotels
Schaetzing, Edgar E.
- In:
Handbuch des Qualitätsmanagements für die Hotellerie
,
(pp. 165-181)
.
2014
Persistent link: https://www.econbiz.de/10010402626
Saved in:
2
Qualitätsorientierte Marketingpraxis in
Hotellerie
und Gastronomie
Schaetzing, Edgar E.
-
1983
Persistent link: https://www.econbiz.de/10014004049
Saved in:
3
Die planmäßige Freisetzung von Arbeitskräften in zentralgeleiteten Industriebetrieben : [unter besonderer Berücksichtigung der Bedingungen im Bezirk Leipzig]
Jochade, Heinz
Persistent link: https://www.econbiz.de/10000800608
Saved in:
4
Die politökonomische Bestimmung der planmäßigen Freisetzung von Arbeitskräften
Jochade, Heinz
Persistent link: https://www.econbiz.de/10000800610
Saved in:
Results per page
10
25
50
100
250
A service of the
zbw
×
Loading...
//-->