//--> //--> //-->
Toggle navigation
Logout
Change account settings
EN
DE
ES
FR
A-Z
Beta
About EconBiz
News
Thesaurus (STW)
Research Skills
Help
EN
DE
ES
FR
My account
Logout
Change account settings
Login
Publications
Events
Your search terms
Search
Retain my current filters
~language:"deu"
~person:"Schaetzing, Edgar E."
~subject:"Gaststättenbetrieb"
~subject:"Leadership style"
~subject:"Rationalization"
Search options
All Fields
Title
Exact title
Subject
Author
Institution
ISBN/ISSN
Published in...
Publisher
Open Access only
Advanced
Search history
My EconBiz
Favorites
Loans
Reservations
Fines
You are here:
Home
The impact of quality manageme...
Similar by subject
Narrow search
Delete all filters
| 5 applied filters
Year of publication
From:
To:
Subject
All
Gaststättenbetrieb
Leadership style
Rationalization
Management
11
Gastgewerbe
9
Gaststättengewerbe
8
Hotelgewerbe
8
Deutschland
4
Gastronomie
4
Germany
4
Hotel industry
4
Hotellerie
4
Restaurant industry
4
Betriebswirtschaftslehre
2
Business economics
2
Dienstleistungsmanagement
2
Einführung
2
Hospitality industry
2
Marketing
2
Quality management
2
Qualitätsmanagement
2
Service management
2
Absatz
1
Arbeitszeitgestaltung
1
Aufgabensammlung
1
Betriebliche Standortwahl
1
Checkliste
1
Cost-benefit analysis
1
Firm location choice
1
Führungsstil
1
Hauswirtschaft
1
Human resource planning
1
Kosten-Nutzen-Analyse
1
Personaleinsatz
1
Personalplanung
1
Rationalisierung
1
Tourismus
1
Working time arrangement
1
more ...
less ...
Type of publication
All
Article
1
Book / Working Paper
1
Type of publication (narrower categories)
All
Aufsatz im Buch
1
Book section
1
Language
All
German
Author
All
Schaetzing, Edgar E.
Bär, Stefan
2
Jochade, Heinz
2
Risak, Johann
2
Wille, Eberhard
2
Albring, Manfred
1
Altvater, Elmar
1
Asselmeyer, Herbert
1
Berchtold, Peter
1
Blanquet, Michael von
1
Brocke, Pia Simone
1
Brunklaus, Jens
1
Brücker, Heiner
1
Büser, Tobias
1
Dunkel, Wolfgang
1
Eckardstein, Dudo von
1
Eicker-Wolf, Kai
1
Eiff, Maximilian C. von
1
Eiff, Wilfried von
1
Esdar, Wiebke
1
Fichtner, Lothar
1
Giehl, Hermann
1
Gold, Michael
1
Hagemann, Harald
1
Hermes, Hans-Dieter
1
Hoefert, Hans-Wolfgang
1
Hubrich, Udo
1
Höchsmann, Frank
1
Jehle, Kurt
1
Kalmbach, Peter
1
Kamiske, Gerd F.
1
Kasper, Helmut
1
Kilian, Robert
1
Kirsch, Stephanie
1
Knichwitz, Gisbert
1
Kobjoll, Klaus
1
Kobjoll, Nicole
1
Kohl, Siegfried
1
Königsmarck, Imke von
1
Köthe, Winfried
1
more ...
less ...
Published in...
All
Handbuch des Qualitätsmanagements für die Hotellerie
1
Schriftenreihe der Fachhochschule München, Fachbereich Betriebswirtschaft, Studienschwerpunkt Hotel-Restaurant-Catering-Management
1
Source
All
ECONIS (ZBW)
2
Showing
1
-
2
of
2
Sort
relevance
articles prioritized
date (newest first)
date (oldest first)
1
Checklisten für
Hotels
Schaetzing, Edgar E.
- In:
Handbuch des Qualitätsmanagements für die Hotellerie
,
(pp. 165-181)
.
2014
Persistent link: https://www.econbiz.de/10010402626
Saved in:
2
Qualitätsorientierte Marketingpraxis in
Hotellerie
und Gastronomie
Schaetzing, Edgar E.
-
1983
Persistent link: https://www.econbiz.de/10014004049
Saved in:
Results per page
10
25
50
100
250
A service of the
zbw
×
Loading...
//-->