//--> //--> //-->
Toggle navigation
Logout
Change account settings
EN
DE
ES
FR
A-Z
Beta
About EconBiz
News
Thesaurus (STW)
Research Skills
Help
EN
DE
ES
FR
My account
Logout
Change account settings
Login
Publications
Events
Your search terms
Search
Retain my current filters
~language:"deu"
~person:"Schaetzing, Edgar E."
~subject:"Rationalization"
~subject:"Restaurant industry"
Search options
All Fields
Title
Exact title
Subject
Author
Institution
ISBN/ISSN
Published in...
Publisher
Open Access only
Advanced
Search history
My EconBiz
Favorites
Loans
Reservations
Fines
You are here:
Home
The impact of quality manageme...
Similar by subject
Narrow search
Delete all filters
| 4 applied filters
Year of publication
From:
To:
Subject
All
Rationalization
Restaurant industry
Management
11
Gastgewerbe
9
Gaststättengewerbe
8
Hotelgewerbe
8
Deutschland
4
Gastronomie
4
Germany
4
Hotel industry
4
Hotellerie
4
Betriebswirtschaftslehre
2
Business economics
2
Dienstleistungsmanagement
2
Einführung
2
Hospitality industry
2
Marketing
2
Quality management
2
Qualitätsmanagement
2
Service management
2
Absatz
1
Arbeitszeitgestaltung
1
Aufgabensammlung
1
Betriebliche Standortwahl
1
Checkliste
1
Cost-benefit analysis
1
Firm location choice
1
Führungsstil
1
Gaststättenbetrieb
1
Hauswirtschaft
1
Human resource planning
1
Kosten-Nutzen-Analyse
1
Leadership style
1
Personaleinsatz
1
Personalplanung
1
Rationalisierung
1
Tourismus
1
Working time arrangement
1
more ...
less ...
Type of publication
All
Book / Working Paper
4
Article
1
Type of publication (narrower categories)
All
Lehrbuch
2
Textbook
2
Aufsatz im Buch
1
Book section
1
Handbook
1
Handbuch
1
Language
All
German
Author
All
Schaetzing, Edgar E.
Hänssler, Karl Heinz
10
Dettmer, Harald
4
Fuchs, Wolfgang
3
Gruner, Axel
3
Höchsmann, Frank
3
Eckardt, Sven
2
Freyberg, Burkhard von
2
Gardini, Marco A.
2
Hausmann, Thomas
2
Hinterholzer, Thomas
2
Jochade, Heinz
2
Wille, Eberhard
2
Albring, Manfred
1
Altvater, Elmar
1
Bastian, Harald
1
Bezold, Thomas
1
Dahringer, Bernd
1
Dunkel, Wolfgang
1
Eicker-Wolf, Kai
1
Eiff, Maximilian C. von
1
Eiff, Wilfried von
1
Eisenstein, Bernd
1
Engel, Veronika
1
Fichtner, Lothar
1
Franken, Bernhard
1
Giehl, Hermann
1
Goecke, Robert
1
Gold, Michael
1
Groß, Matilde S.
1
Groß, Matilde Sophie
1
Hagemann, Harald
1
Harrer, Bernhard
1
Hermes, Hans-Dieter
1
Hübschmann, Manuel
1
Kaiser, Benedikt
1
Kalmbach, Peter
1
Kaspar, Claude
1
Kaufner, Michaela
1
Kirchhofer, Nicole
1
more ...
less ...
Published in...
All
GastroManagement
1
Handbuch des Qualitätsmanagements für die Hotellerie
1
Praxis Qualitätsmanagement
1
Source
All
ECONIS (ZBW)
5
Showing
1
-
5
of
5
Sort
relevance
articles prioritized
date (newest first)
date (oldest first)
1
Management in
Hotellerie
und Gastronomie
Schaetzing, Edgar E.
-
2004
-
6., völlig überarb. und erw. Aufl.
Persistent link: https://www.econbiz.de/10001763492
Saved in:
2
Management in
Hotellerie
und Gastronomie
Schaetzing, Edgar E.
-
2017
-
11. Auflage
Persistent link: https://www.econbiz.de/10011602479
Saved in:
3
Management in
Hotellerie
und Gastronomie
Schaetzing, Edgar E.
-
1996
-
5., überarb. Aufl.
Persistent link: https://www.econbiz.de/10014267501
Saved in:
4
Checklisten für
Hotels
Schaetzing, Edgar E.
- In:
Handbuch des Qualitätsmanagements für die Hotellerie
,
(pp. 165-181)
.
2014
Persistent link: https://www.econbiz.de/10010402626
Saved in:
5
Qualitätsmanagement in der Gastronomie
Schaetzing, Edgar E.
-
2015
Persistent link: https://www.econbiz.de/10010515488
Saved in:
Results per page
10
25
50
100
250
A service of the
zbw
×
Loading...
//-->