//--> //--> //-->
Toggle navigation
Logout
Change account settings
EN
DE
ES
FR
A-Z
Beta
About EconBiz
News
Thesaurus (STW)
Research Skills
Help
EN
DE
ES
FR
My account
Logout
Change account settings
Login
Publications
Events
Your search terms
Search
Retain my current filters
~language:"deu"
Search options
All Fields
Title
Exact title
Subject
Author
Institution
ISBN/ISSN
Published in...
Publisher
Open Access only
Advanced
Search history
My EconBiz
Favorites
Loans
Reservations
Fines
You are here:
Home
New Food Marketing : Trends &...
Similar by person
Narrow search
Delete all filters
| 1 applied filter
Year of publication
From:
To:
Subject
All
Brand
1
Brand image
1
Brand management
1
Consumer goods marketing
1
DRS 27
1
Deutschland
1
Eating habit
1
Ernährungsindustrie
1
Ernährungsverhalten
1
Food industry
1
Gemeinschaftsunternehmen
1
Germany
1
Konsumgütermarketing
1
Konzernabschluss
1
Lebensmittelwirtschaft
1
Maggi GmbH / Verkaufszentrale <Frankfurt am Main>
1
Markenartikel
1
Markenführung
1
Markenimage
1
Marketing
1
Quotenkonsolidierung
1
Social change
1
Sozialer Wandel
1
Übergangskonsolidierung
1
more ...
less ...
Type of publication
All
Article
5
Book / Working Paper
1
Type of publication (narrower categories)
All
Aufsatz im Buch
4
Book section
4
Article in journal
1
Aufsatz in Zeitschrift
1
Case study
1
Fallstudie
1
Guidebook
1
Ratgeber
1
more ...
less ...
Language
All
German
Undetermined
2
Author
All
Peters, Andreas
6
Duvaud, Alain
3
Esch, Franz-Rudolf
1
Gehrs, Anna Margareta
1
Michel, Manuela
1
Tomczak, Torsten
1
Wörmann, Meike
1
more ...
less ...
Institution
All
Deutscher Fachverlag
1
Published in...
All
Behavioral Branding : wie Mitarbeiterverhalten die Marke stärkt
3
Best practice der Markenführung
1
WPg : Kompetenz schafft Vertrauen
1
Source
All
ECONIS (ZBW)
6
Showing
1
-
6
of
6
Sort
relevance
articles prioritized
date (newest first)
date (oldest first)
1
Good Food Marketing : zehn Beiträge aus der Praxis für erfolgreiches Food Marketing
Peters, Andreas
-
2016
Persistent link: https://www.econbiz.de/10011474629
Saved in:
2
Maggi Kochstudio : integrierte Umsetzung der Marke an allen Kontaktpunkten
Peters, Andreas
;
Esch, Franz-Rudolf
;
Michel, Manuela
- In:
Best practice der Markenführung
,
(pp. 287-301)
.
2009
Persistent link: https://www.econbiz.de/10003770996
Saved in:
3
Das Maggi Kochstudio : Rezept für Markenerlebnisse und Mitarbeitermotivation
Peters, Andreas
;
Tomczak, Torsten
;
Duvaud, Alain
- In:
Behavioral Branding : wie Mitarbeiterverhalten die …
,
(pp. 447-459)
.
2008
Persistent link: https://www.econbiz.de/10003600226
Saved in:
4
Das Maggi Kochstudio : Rezept für Markenerlebnisse und Mitarbeitermotivation
Peters, Andreas
;
Duvaud, Alain
- In:
Behavioral Branding : wie Mitarbeiterverhalten die …
,
(pp. 469-481)
.
2009
Persistent link: https://www.econbiz.de/10003856803
Saved in:
5
Das Maggi-Kochstudio : Rezept für Markenerlebnisse und Mitarbeitermotivation
Peters, Andreas
;
Duvaud, Alain
- In:
Behavioral Branding : wie Mitarbeiterverhalten die …
,
(pp. 469-481)
.
2011
Persistent link: https://www.econbiz.de/10009404852
Saved in:
6
Anteilmäßige Konsolidierung gemäß DRS 27 : Bestätigung der "herrschenden Meinung" oder Änderung der bisherigen Auslegung? : eine Praxisbetrachtung
Gehrs, Anna Margareta
;
Wörmann, Meike
;
Peters, Andreas
- In:
WPg : Kompetenz schafft Vertrauen
72
(
2019
)
5
,
pp. 262-270
Persistent link: https://www.econbiz.de/10011979623
Saved in:
Results per page
10
25
50
100
250
A service of the
zbw
×
Loading...
//-->