//--> //--> //--> //-->
Toggle navigation
Logout
Change account settings
EN
DE
ES
FR
A-Z
Beta
About EconBiz
News
Thesaurus (STW)
Research Skills
Help
EN
DE
ES
FR
My account
Logout
Change account settings
Login
Publications
Events
Your search terms
Search
Retain my current filters
~person:"Schaetzing, Edgar E."
Search options
All Fields
Title
Exact title
Subject
Author
Institution
ISBN/ISSN
Published in...
Publisher
Open Access only
Advanced
Search history
My EconBiz
Favorites
Loans
Reservations
Fines
You are here:
Home
The impact of quality manageme...
Similar by subject
Narrow search
Delete all filters
| 1 applied filter
Year of publication
From:
To:
Subject
All
Gaststättengewerbe
15
Hotelgewerbe
15
Management
13
Gastgewerbe
12
Deutschland
4
Gastronomie
4
Germany
4
Hotel industry
4
Hotellerie
4
Marketing
4
Restaurant industry
4
Betriebswirtschaftslehre
2
Business economics
2
Datenverarbeitung
2
Dienstleistungsmanagement
2
Einführung
2
Hospitality industry
2
Organisation
2
Quality management
2
Qualitätsmanagement
2
Service management
2
Absatz
1
Arbeitszeitgestaltung
1
Aufgabensammlung
1
Betriebliche Standortwahl
1
Checkliste
1
Cost-benefit analysis
1
Deutsch
1
Firm location choice
1
Französisch
1
Führungsstil
1
Gaststättenbetrieb
1
Hauswirtschaft
1
Human resource planning
1
Kosten-Nutzen-Analyse
1
Leadership style
1
Lean Management
1
Personaleinsatz
1
Personalplanung
1
Qualitätssicherung
1
more ...
less ...
Type of publication
All
Book / Working Paper
23
Article
2
Type of publication (narrower categories)
All
Aufsatz im Buch
2
Book section
2
Lehrbuch
2
Textbook
2
Handbook
1
Handbuch
1
Language
All
German
16
Undetermined
9
Author
All
Schaetzing, Edgar E.
Antony, Jiju
141
Siciliani, Luigi
121
Gaynor, Martin
85
Augurzky, Boris
78
Law, Chun Hung Roberts
78
Han, Heesup
74
Bruhn, Manfred
69
Straume, Odd Rune
67
Propper, Carol
65
Devadasan, S. R.
60
Karatepe, Osman M.
58
Talib, Faisal
54
Ark, Bart van
53
Okumus, Fevzi
53
Sharpe, Andrew
53
Van Reenen, John
50
Kessler, Daniel P.
47
Köseoglu, Mehmet Ali
47
Rycx, François
47
Dale, Barrie G.
46
Broadberry, Stephen N.
45
Rahman, Zillur
45
Wagner, Joachim
45
Dranove, David
44
Schreyögg, Jonas
43
Vogt, William B.
43
Bryson, Alex
42
Gravelle, Hugh
42
Lee, Seoki
42
Shahin, Arash
41
Tuominen, Kari
41
Kamiske, Gerd F.
40
Pusse, Leo
40
Cudney, Elizabeth A.
39
Town, Robert J.
39
Zapp, Winfried
38
Addison, John T.
37
Eiff, Wilfried von
37
Kim, Woo Gon
37
Acemoglu, Daron
36
more ...
less ...
Published in...
All
Schriftenreihe der Fachhochschule München, Fachbereich Betriebswirtschaft, Studienschwerpunkt: Hotel- und Restaurant-Management
2
Erfolgsstrategien mittelständischer Unternehmen : Festschrift für Dietrich Kropfberger
1
GastroManagement
1
Handbuch des Qualitätsmanagements für die Hotellerie
1
Praxis Qualitätsmanagement
1
Schriftenreihe / Internationales Institut für Hotel- und Restaurant-Administration
1
Schriftenreihe der Fachhochschule München, Fachbereich Betriebswirtschaft, Studienschwerpunkt Hotel-Restaurant-Catering-Management
1
more ...
less ...
Source
All
USB Cologne (EcoSocSci)
18
ECONIS (ZBW)
7
Showing
1
-
10
of
25
Sort
relevance
articles prioritized
date (newest first)
date (oldest first)
1
Management in
Hotellerie
und Gastronomie
Schaetzing, Edgar E.
-
2017
-
11. Auflage
Persistent link: https://www.econbiz.de/10011602479
Saved in:
2
Management in
Hotellerie
und Gastronomie
Schaetzing, Edgar E.
-
2004
-
6., völlig überarb. und erw. Aufl.
Persistent link: https://www.econbiz.de/10001763492
Saved in:
3
Checklisten für das Hotel- und Restaurant-Management
Schaetzing, Edgar E.
-
1987
Persistent link: https://www.econbiz.de/10004738016
Saved in:
4
Organisation und Datenverarbeitung in
Hotellerie
und Gastronomie : Aufbau- und Ablauforganisation, Datenverarbeitung/Registrierkassen
Jamin, Klaus
;
Schaetzing, Edgar E.
;
Spitschka, Horst
-
1982
-
2., verb. Aufl.
Persistent link: https://www.econbiz.de/10004556181
Saved in:
5
Management in
Hotellerie
und Gastronomie
Schaetzing, Edgar E.
-
1996
-
5., überarb. Aufl.
Persistent link: https://www.econbiz.de/10014267501
Saved in:
6
Management in
Hotellerie
und Gastronomie
Schaetzing, Edgar E.
-
1979
Persistent link: https://www.econbiz.de/10004720719
Saved in:
7
Checklisten für
Hotels
Schaetzing, Edgar E.
- In:
Handbuch des Qualitätsmanagements für die Hotellerie
,
(pp. 165-181)
.
2014
Persistent link: https://www.econbiz.de/10010402626
Saved in:
8
Ziele, Kosten, Nutzen der Arbeitszeitflexibilisierung in der mittelständischen
Hotellerie
und Gastronomie
Schaetzing, Edgar E.
- In:
Erfolgsstrategien mittelständischer Unternehmen : …
,
(pp. 183-195)
.
2009
Persistent link: https://www.econbiz.de/10003832910
Saved in:
9
Fachwörterbuch für
Hotellerie
& Gastronomie : deutsch-französisch ; français-allemand
Moreau, Pierre H.
;
Schaetzing, Edgar E.
-
1992
Persistent link: https://www.econbiz.de/10004131746
Saved in:
10
Lean Management in
Hotellerie
und Gastronomie : Rationalisierungs- und Marketingideen für die tägliche Praxis
Schaetzing, Edgar E.
-
1995
Persistent link: https://www.econbiz.de/10004569092
Saved in:
1
2
3
Next
Last
Results per page
10
25
50
100
250
A service of the
zbw
×
Loading...
//-->