Showing 1 - 10 of 10
Persistent link: https://www.econbiz.de/10001532952
Persistent link: https://www.econbiz.de/10000414942
Um die globalen Nachhaltigkeitsziele zu erreichen sind die Ernährungsentscheidungen, die Gäste in der Außer-Haus-Gastronomie treffen, von besonderer Bedeutung. Welcher Nudge am besten geeignet ist, um Gäste zu einem nachhaltigen Ernährungsverhalten zu stupsen, wurde in fünf...
Persistent link: https://www.econbiz.de/10012144661
Persistent link: https://www.econbiz.de/10009548217
Um die globalen Nachhaltigkeitsziele zu erreichen sind die Ernährungsentscheidungen, die Gäste in der Außer-Haus-Gastronomie treffen, von besonderer Bedeutung. Welcher Nudge am besten geeignet ist, um Gäste zu einem nachhaltigen Ernährungsverhalten zu stupsen, wurde in fünf...
Persistent link: https://www.econbiz.de/10012053400
Persistent link: https://www.econbiz.de/10011705546
The field of nutrition is facing numerous social, ecological and economic challenges in the coming decades. The food industry belongs to the most significant economic sectors worldwide and the increasing population of 9 billion in 2050 will cause a growing demand on food. So far, changing...
Persistent link: https://www.econbiz.de/10010880528
Persistent link: https://www.econbiz.de/10004171682
Persistent link: https://www.econbiz.de/10004700421
Food produced but not used for human consumption is a waste of natural resources. In order to prevent and reduce food waste, the main causes have to be identified systematically along the food supply chain (FSC). The aim of this study is (1) to shed light on the causes and effects of food waste...
Persistent link: https://www.econbiz.de/10011147116