//--> //--> //-->
Toggle navigation
Logout
Change account settings
EN
DE
ES
FR
A-Z
Beta
About EconBiz
News
Thesaurus (STW)
Research Skills
Help
EN
DE
ES
FR
My account
Logout
Change account settings
Login
Publications
Events
Your search terms
Search
Retain my current filters
~language:"deu"
~person:"Schaetzing, Edgar E."
~subject:"Gaststättenbetrieb"
~subject:"Qualitätsmanagement"
~subject:"Rationalization"
Search options
All Fields
Title
Exact title
Subject
Author
Institution
ISBN/ISSN
Published in...
Publisher
Open Access only
Advanced
Search history
My EconBiz
Favorites
Loans
Reservations
Fines
You are here:
Home
The impact of quality manageme...
Similar by subject
Narrow search
Delete all filters
| 5 applied filters
Year of publication
From:
To:
Subject
All
Gaststättenbetrieb
Qualitätsmanagement
Rationalization
Management
11
Gastgewerbe
9
Gaststättengewerbe
8
Hotelgewerbe
8
Deutschland
4
Gastronomie
4
Germany
4
Hotel industry
4
Hotellerie
4
Restaurant industry
4
Betriebswirtschaftslehre
2
Business economics
2
Dienstleistungsmanagement
2
Einführung
2
Hospitality industry
2
Marketing
2
Quality management
2
Service management
2
Absatz
1
Arbeitszeitgestaltung
1
Aufgabensammlung
1
Betriebliche Standortwahl
1
Checkliste
1
Cost-benefit analysis
1
Firm location choice
1
Führungsstil
1
Hauswirtschaft
1
Human resource planning
1
Kosten-Nutzen-Analyse
1
Leadership style
1
Personaleinsatz
1
Personalplanung
1
Rationalisierung
1
Tourismus
1
Working time arrangement
1
more ...
less ...
Type of publication
All
Book / Working Paper
2
Article
1
Type of publication (narrower categories)
All
Aufsatz im Buch
1
Book section
1
Language
All
German
Author
All
Schaetzing, Edgar E.
Bruhn, Manfred
63
Kamiske, Gerd F.
40
Zink, Klaus J.
28
Töpfer, Armin
27
Winzer, Petra
23
Jochem, Roland
22
Pfeifer, Tilo
19
Brauer, Jörg-Peter
18
Schreier, Gerhard
17
Seghezzi, Hans Dieter
17
Malorny, Christian
13
Stauss, Bernd
13
Wildemann, Horst
13
Dahm, Markus H.
12
Petersen, Brigitte
12
Schiefer, Gerhard W.
11
Schmitt, Robert
11
Wagner, Karl Werner
11
Haindl, Christoph
10
Herrmann, Joachim
10
Rothlauf, Jürgen
10
Sommerhoff, Benedikt
10
Spiller, Achim
10
Zollondz, Hans-Dieter
10
Ahsen, Anette von
9
Brunner, Franz J.
9
Görgmaier, Dietmar
9
Hansen, Wolfgang
9
Jung, Berndt
9
Neumann, Alexander
9
Otto, Boris
9
Pepels, Werner
9
Schmutte, Andre M.
9
Schnauber, Herbert
9
Theuvsen, Ludwig
9
Wiendahl, Hans-Peter
9
Dietrich, Martin
8
Eversheim, Walter
8
Jaritz, André
8
Mehdorn, Hartmut
8
more ...
less ...
Published in...
All
Handbuch des Qualitätsmanagements für die Hotellerie
1
Praxis Qualitätsmanagement
1
Schriftenreihe der Fachhochschule München, Fachbereich Betriebswirtschaft, Studienschwerpunkt Hotel-Restaurant-Catering-Management
1
Source
All
ECONIS (ZBW)
3
Showing
1
-
3
of
3
Sort
relevance
articles prioritized
date (newest first)
date (oldest first)
1
Checklisten für
Hotels
Schaetzing, Edgar E.
- In:
Handbuch des Qualitätsmanagements für die Hotellerie
,
(pp. 165-181)
.
2014
Persistent link: https://www.econbiz.de/10010402626
Saved in:
2
Qualitätsorientierte Marketingpraxis in
Hotellerie
und Gastronomie
Schaetzing, Edgar E.
-
1983
Persistent link: https://www.econbiz.de/10014004049
Saved in:
3
Qualitätsmanagement in der Gastronomie
Schaetzing, Edgar E.
-
2015
Persistent link: https://www.econbiz.de/10010515488
Saved in:
Results per page
10
25
50
100
250
A service of the
zbw
×
Loading...
//-->