//--> //--> //--> //-->
Toggle navigation
Logout
Change account settings
EN
DE
ES
FR
A-Z
Beta
About EconBiz
News
Thesaurus (STW)
Research Skills
Help
EN
DE
ES
FR
My account
Logout
Change account settings
Login
Publications
Events
Your search terms
Search
Retain my current filters
~language:"deu"
~person:"Schaetzing, Edgar E."
~subject:"Hotel industry"
~subject:"Hotelgewerbe"
~subject:"Rationalization"
Search options
All Fields
Title
Exact title
Subject
Author
Institution
ISBN/ISSN
Published in...
Publisher
Open Access only
Advanced
Search history
My EconBiz
Favorites
Loans
Reservations
Fines
You are here:
Home
The impact of quality manageme...
Similar by subject
Narrow search
Delete all filters
| 5 applied filters
Year of publication
From:
To:
Subject
All
Hotel industry
Hotelgewerbe
Rationalization
Management
11
Gastgewerbe
9
Gaststättengewerbe
8
Deutschland
4
Gastronomie
4
Germany
4
Hotellerie
4
Restaurant industry
4
Betriebswirtschaftslehre
2
Business economics
2
Dienstleistungsmanagement
2
Einführung
2
Hospitality industry
2
Marketing
2
Quality management
2
Qualitätsmanagement
2
Service management
2
Absatz
1
Arbeitszeitgestaltung
1
Aufgabensammlung
1
Betriebliche Standortwahl
1
Checkliste
1
Cost-benefit analysis
1
Firm location choice
1
Führungsstil
1
Gaststättenbetrieb
1
Hauswirtschaft
1
Human resource planning
1
Kosten-Nutzen-Analyse
1
Leadership style
1
Personaleinsatz
1
Personalplanung
1
Rationalisierung
1
Tourismus
1
Working time arrangement
1
more ...
less ...
Type of publication
All
Book / Working Paper
10
Article
1
Type of publication (narrower categories)
All
Lehrbuch
2
Textbook
2
Aufsatz im Buch
1
Book section
1
Handbook
1
Handbuch
1
Language
All
German
Undetermined
7
Author
All
Schaetzing, Edgar E.
Freyberg, Burkhard von
23
Gardini, Marco A.
20
Hänssler, Karl Heinz
19
Frehse, Jörg
15
Gruner, Axel
15
Henschel, Karla
11
Soller, Jörg
11
Maschke, Joachim
8
Heesen, Bernd
7
Meusburger, Christoph Walter
7
Peters, Mike
7
Bohne, Hartwig
6
Schlieper, Thomas
6
Schrand, Axel
6
Winter, Kay
6
Bieger, Thomas
5
Dettmer, Harald
5
Fuchs, Wolfgang
5
Gewald, Stefan
5
Höchsmann, Frank
5
Laux, Silke
5
Schröder, Matthias
5
Toedt, Michael
5
Aisenbrey, Alexander
4
Fux, Michael
4
Innerhofer, Elisa
4
Schmidt, Laura
4
Sensen, Barbara
4
Weiermair, Klaus
4
Zeugfang, Sabrina
4
Blattmann, Olivier
3
Buer, Christian
3
Dreyer, Axel
3
Dworak, Alexander
3
Eisenstein, Bernd
3
Gerhard, Stephan
3
Gille, Claudia
3
Grüter, Marcel
3
Haller, Tina
3
more ...
less ...
Published in...
All
GastroManagement
1
Handbuch des Qualitätsmanagements für die Hotellerie
1
Schriftenreihe der Fachhochschule München, Fachbereich Betriebswirtschaft, Studienschwerpunkt Hotel-Restaurant-Catering-Management
1
Source
All
USB Cologne (EcoSocSci)
6
ECONIS (ZBW)
5
Showing
1
-
10
of
11
Sort
relevance
articles prioritized
date (newest first)
date (oldest first)
1
Management in
Hotellerie
und Gastronomie
Schaetzing, Edgar E.
-
2004
-
6., völlig überarb. und erw. Aufl.
Persistent link: https://www.econbiz.de/10001763492
Saved in:
2
Management in
Hotellerie
und Gastronomie
Schaetzing, Edgar E.
-
2017
-
11. Auflage
Persistent link: https://www.econbiz.de/10011602479
Saved in:
3
Management in
Hotellerie
und Gastronomie
Schaetzing, Edgar E.
-
1979
Persistent link: https://www.econbiz.de/10004720719
Saved in:
4
Checklisten für das Hotel- und Restaurant-Management
Schaetzing, Edgar E.
-
1987
Persistent link: https://www.econbiz.de/10004738016
Saved in:
5
Management in
Hotellerie
und Gastronomie
Schaetzing, Edgar E.
-
1996
-
5., überarb. Aufl.
Persistent link: https://www.econbiz.de/10014267501
Saved in:
6
Checklisten für
Hotels
Schaetzing, Edgar E.
- In:
Handbuch des Qualitätsmanagements für die Hotellerie
,
(pp. 165-181)
.
2014
Persistent link: https://www.econbiz.de/10010402626
Saved in:
7
Personaleinsatz, Training, Food & Beverage Administration : Handbuch Food & Beverage Management
Schaetzing, Edgar E.
-
1987
Persistent link: https://www.econbiz.de/10004446429
Saved in:
8
Food Management, Beverage Management, Bankette : Handbuch Food and Beverage Management
Schaetzing, Edgar E.
-
1987
Persistent link: https://www.econbiz.de/10004789500
Saved in:
9
Qualitätsorientierte Marketingpraxis in
Hotellerie
und Gastronomie
Schaetzing, Edgar E.
-
1983
Persistent link: https://www.econbiz.de/10014004049
Saved in:
10
Management in
Hotellerie
und Gastronomie
Schaetzing, Edgar E.
-
1996
-
5.Aufl.
Persistent link: https://www.econbiz.de/10004287202
Saved in:
1
2
Next
Last
Results per page
10
25
50
100
250
A service of the
zbw
×
Loading...
//-->