//--> //--> //--> //-->
Toggle navigation
Logout
Change account settings
EN
DE
ES
FR
A-Z
Beta
About EconBiz
News
Thesaurus (STW)
Research Skills
Help
EN
DE
ES
FR
My account
Logout
Change account settings
Login
Publications
Events
Your search terms
Search
Retain my current filters
~subject:"Fleischerei"
Search options
All Fields
Title
Exact title
Subject
Author
Institution
ISBN/ISSN
Published in...
Publisher
Open Access only
Advanced
Search history
My EconBiz
Favorites
Loans
Reservations
Fines
You are here:
Home
Das Konservieren der Nahrungs-...
Similar by subject
Narrow search
Delete all filters
| 1 applied filter
Year of publication
From:
To:
Subject
All
Fleischerei
Speise
44
Deutschland
35
Lebensmittel
26
Ernährung
24
Welt
22
World
22
Germany
20
Kochen
20
Ernährungsindustrie
17
Ernährungssicherung
17
Food industry
17
Food security
16
Obstbau
13
USA
13
Backen
12
Bäckerei
12
Food consumption
12
Gartenbau
12
Lebensmittelkonsum
12
Food
11
Geschichte
11
United States
11
Nachhaltigkeit
10
Wein
10
Ernährungsgewohnheit
9
Landwirtschaft
9
Lebensmittelindustrie
9
Verbraucherverhalten
9
Weinbau
9
Consumer behaviour
8
Eating habit
8
Ernährungsverhalten
8
Globalisierung
8
Konsumentenverhalten
8
Ernährungspolitik
7
Organic farming
7
Ökologischer Landbau
7
Agro-industry
6
Agroindustrie
6
more ...
less ...
Online availability
All
Undetermined
1
Type of publication
All
Book / Working Paper
9
Journal
3
Language
All
German
9
Danish
1
English
1
Undetermined
1
Author
All
Anthony, D. J.
1
Baade, Fritz
1
Cronshaw, Harry Brenan
1
Drejer, Aage Axelsen
1
Franzen, Peter
1
Halle, Edwin
1
Halle, Hugo
1
Heine, Friedrich
1
Kallert, Eduard
1
Lux, Fritz
1
Petermann, E.
1
Plank, Rudolf
1
more ...
less ...
Institution
All
Halberstädter Wurst- und Fleischconserven-Fabrik Heine & Co.
1
Reichsanstalt für Fleischwirtschaft <Berlin>
1
Reichsinnungsverbandstag des Fleischerhandwerks
1
Published in...
All
A. Hartlebens chemisch-technische Bibliothek
1
Abhandlungen zur Volksernährung
1
Verhandlungen und Berichte des Unterausschusses für Landwirtschaft (II. Unterausschuß) / Sonderveröffentlichung
1
Source
All
ECONIS (ZBW)
12
Showing
1
-
10
of
12
Sort
relevance
articles prioritized
date (newest first)
date (oldest first)
1
50 Jahre Arbeit : zum 50jährigen Bestehen der Halberstädter Wurst- und Fleischkonservenwerke Heine & Co. AG, am 23. November 1933 ; ein Lebensbild
Heine, Friedrich
-
1933
Persistent link: https://www.econbiz.de/10000628077
Saved in:
2
Über die Behandlung und Verarbeitung von gefrorenem Rindfleisch : im Auftrage der Zentral-Einkaufsgesellschaft ausgeführte Untersuchungen
Plank, Rudolf
-
1916
Persistent link: https://www.econbiz.de/10000411318
Saved in:
3
Die Fleischwirtschaft : Organ d. Reichsanstalt für Fleischwirtschaft ; Zeitschrift für rationelle Wirtschaftsführung in fleischverarbeitenden Betrieben
Reichsanstalt für Fleischwirtschaft <Berlin>
-
1939-1944: Berlin : Holzmann
-
19.1939,3 - 24.1944,9; damit Ersch. eingest.
Persistent link: https://www.econbiz.de/10000351591
Saved in:
4
Jahrbuch des deutschen Fleischerhandwerks
Berlin : Holzmann
;
[Leipzig] : [Volckmar]
-
1939 - 1942 nachgewiesen
Persistent link: https://www.econbiz.de/10009754480
Saved in:
5
Reichsinnungsverbandstag des Fleischerhandwerks
Reichsinnungsverbandstag des Fleischerhandwerks
-
Frankfurt/Main
-
56.1936 - 58.1938[?]
Persistent link: https://www.econbiz.de/10009754489
Saved in:
6
Die Auswirkung der Gefrierfleischkontingentierung auf die Preisbildung des Gefrierfleisches
Baade, Fritz
(
contributor
)
-
1928
Persistent link: https://www.econbiz.de/10002287358
Saved in:
7
Gefrierfleisch
Franzen, Peter
-
1922
Persistent link: https://www.econbiz.de/10002269097
Saved in:
8
Därme, deren Bearbeitung, Konservierung, Veredelung und Verwendung : Ein Fingerzeig f. den Darmhändler. Unter Mitarb. u. mit Illustr. v. Edwin Halle
Halle, Hugo
-
1929
Persistent link: https://www.econbiz.de/10002275719
Saved in:
9
Die Fleisch-, Schinken- und Wurst-Konservenfabrikation von E. Petermann, Konservenmeister
Petermann, E.
-
1914
Persistent link: https://www.econbiz.de/10002322461
Saved in:
10
The Meat Industry : A text-book for meat traders and others, engaged in the various branches of the meat industry. By H. B. Cronshaw and D. J. Anthony
Cronshaw, Harry Brenan
-
1927
Persistent link: https://www.econbiz.de/10002334097
Saved in:
1
2
Next
Last
Results per page
10
25
50
100
250
A service of the
zbw
×
Loading...
//-->