Kostenrechnung für die Gastronomie : mit Fallstudie aus der Unternehmensberatung
Year of publication: |
2013 ; 4., erw. und überarb. Aufl.
|
---|---|
Authors: | Posluschny, Peter |
Publisher: |
München : Oldenbourg |
Subject: | Gastronomie | Restaurant industry | Kostenrechnung | Cost accounting | Kostenmanagement | Cost management | Theorie | Theory | Gaststättengewerbe |
Description of contents: | Description [degruyter.com] ; Description [degruyter.com] |
Extent: | VIII, 273 S. graph. Darst. |
---|---|
Series: | |
Type of publication: | Book / Working Paper |
Language: | German |
Notes: | Literaturangaben In German |
ISBN: | 978-3-486-71875-1 ; 978-3-486-74470-5 ; 978-3-486-71875-1 |
Other identifiers: | 10.1524/9783486744705 [DOI] |
Source: | ECONIS - Online Catalogue of the ZBW |
-
Kostenrechnung für die Gastronomie : mit Fallstudie aus der Unternehmensberatung
Posluschny, Peter, (2010)
-
Kostenrechnung für die Gastronomie : mit Fallstudie aus der Unternehmensberatung
Posluschny, Peter, (2013)
-
Menu engineering and activity-based costing : an improved method of menu planning
Linassi, Rossano, (2016)
- More ...
-
Kostenmanagement in der Praxis : mit Fallstudien und Lösungen aus der Unternehmensberatung
Schorlemer, Georg von, (1998)
-
Posluschny, Peter, (2008)
-
Posluschny, Peter, (2007)
- More ...