//--> //--> //-->
Toggle navigation
Logout
Change account settings
EN
DE
ES
FR
A-Z
Beta
About EconBiz
News
Thesaurus (STW)
Research Skills
Help
EN
DE
ES
FR
My account
Logout
Change account settings
Login
Publications
Events
Your search terms
Search
Retain my current filters
~language:"deu"
~person:"Schaetzing, Edgar E."
~subject:"Gaststättengewerbe"
~subject:"Hospitality industry"
Search options
All Fields
Title
Exact title
Subject
Author
Institution
ISBN/ISSN
Published in...
Publisher
Open Access only
Advanced
Search history
My EconBiz
Favorites
Loans
Reservations
Fines
You are here:
Home
The impact of quality manageme...
Similar by subject
Narrow search
Delete all filters
| 4 applied filters
Year of publication
From:
To:
Subject
All
Gaststättengewerbe
Hospitality industry
Management
11
Gastgewerbe
9
Hotelgewerbe
8
Deutschland
4
Gastronomie
4
Germany
4
Hotel industry
4
Hotellerie
4
Restaurant industry
4
Betriebswirtschaftslehre
2
Business economics
2
Dienstleistungsmanagement
2
Einführung
2
Marketing
2
Quality management
2
Qualitätsmanagement
2
Service management
2
Absatz
1
Arbeitszeitgestaltung
1
Aufgabensammlung
1
Betriebliche Standortwahl
1
Checkliste
1
Cost-benefit analysis
1
Firm location choice
1
Führungsstil
1
Gaststättenbetrieb
1
Hauswirtschaft
1
Human resource planning
1
Kosten-Nutzen-Analyse
1
Leadership style
1
Personaleinsatz
1
Personalplanung
1
Rationalisierung
1
Rationalization
1
Tourismus
1
Working time arrangement
1
more ...
less ...
Type of publication
All
Book / Working Paper
8
Article
1
Type of publication (narrower categories)
All
Aufsatz im Buch
1
Book section
1
Handbook
1
Handbuch
1
Language
All
German
Undetermined
7
Author
All
Schaetzing, Edgar E.
Spörel, Ulrich
8
Krockow, Albrecht
5
Maschke, Joachim
5
Smeral, Egon
5
Gardini, Marco A.
4
Freyberg, Burkhard von
3
Grothues, Ulrich
3
Gruner, Axel
3
Hänssler, Karl Heinz
3
Leiderer, Wolfgang
3
Voswinkel, Stephan
3
Balz, Matthias
2
Bihler, Wolf
2
Christiansen, Olaf
2
Ehn-Fragner, Sabine
2
Fritz, Oliver
2
Gaigl, Gerhard
2
Georg, Arno
2
Görgmaier, Dietmar
2
Harrer, Bernhard
2
Hausmann, Thomas
2
Hinterholzer, Thomas
2
Huemer, Ulrike
2
Kramer, Andreas
2
Lücking, Stefan
2
Maack, Klaus
2
Mahringer, Helmut
2
Möller, Andrea
2
Nicolaisen, Dirk
2
Nordbrock, Constanze
2
Pohl, Gerd
2
Scherr, Silvia
2
Seiler, Kai
2
Weiermair, Klaus
2
Wein, Elmar
2
Aeppli, Roland
1
Bachmann, Frank
1
Bammatter, Simone
1
Bandi Tanner, Monika
1
more ...
less ...
Published in...
All
Erfolgsstrategien mittelständischer Unternehmen : Festschrift für Dietrich Kropfberger
1
Praxis Qualitätsmanagement
1
Schriftenreihe der Fachhochschule München, Fachbereich Betriebswirtschaft, Studienschwerpunkt Hotel-Restaurant-Catering-Management
1
Source
All
USB Cologne (EcoSocSci)
5
ECONIS (ZBW)
4
Showing
1
-
9
of
9
Sort
relevance
articles prioritized
date (newest first)
date (oldest first)
1
Management in
Hotellerie
und Gastronomie
Schaetzing, Edgar E.
-
1979
Persistent link: https://www.econbiz.de/10004720719
Saved in:
2
Checklisten für das Hotel- und Restaurant-Management
Schaetzing, Edgar E.
-
1987
Persistent link: https://www.econbiz.de/10004738016
Saved in:
3
Management in
Hotellerie
und Gastronomie
Schaetzing, Edgar E.
-
1996
-
5., überarb. Aufl.
Persistent link: https://www.econbiz.de/10014267501
Saved in:
4
Ziele, Kosten, Nutzen der Arbeitszeitflexibilisierung in der mittelständischen
Hotellerie
und Gastronomie
Schaetzing, Edgar E.
- In:
Erfolgsstrategien mittelständischer Unternehmen : …
,
(pp. 183-195)
.
2009
Persistent link: https://www.econbiz.de/10003832910
Saved in:
5
Personaleinsatz, Training, Food & Beverage Administration : Handbuch Food & Beverage Management
Schaetzing, Edgar E.
-
1987
Persistent link: https://www.econbiz.de/10004446429
Saved in:
6
Food Management, Beverage Management, Bankette : Handbuch Food and Beverage Management
Schaetzing, Edgar E.
-
1987
Persistent link: https://www.econbiz.de/10004789500
Saved in:
7
Qualitätsorientierte Marketingpraxis in
Hotellerie
und Gastronomie
Schaetzing, Edgar E.
-
1983
Persistent link: https://www.econbiz.de/10014004049
Saved in:
8
Management in
Hotellerie
und Gastronomie
Schaetzing, Edgar E.
-
1996
-
5.Aufl.
Persistent link: https://www.econbiz.de/10004287202
Saved in:
9
Qualitätsmanagement in der Gastronomie
Schaetzing, Edgar E.
-
2015
Persistent link: https://www.econbiz.de/10010515488
Saved in:
Results per page
10
25
50
100
250
A service of the
zbw
×
Loading...
//-->