//--> //--> //-->
Toggle navigation
Logout
Change account settings
EN
DE
ES
FR
A-Z
Beta
About EconBiz
News
Thesaurus (STW)
Research Skills
Help
EN
DE
ES
FR
My account
Logout
Change account settings
Login
Publications
Events
Your search terms
Search
Retain my current filters
~language:"und"
Search options
All Fields
Title
Exact title
Subject
Author
Institution
ISBN/ISSN
Published in...
Publisher
Open Access only
Advanced
Search history
My EconBiz
Favorites
Loans
Reservations
Fines
You are here:
Home
Das Konservieren der Nahrungs-...
Similar by subject
Narrow search
Delete all filters
| 1 applied filter
Year of publication
From:
To:
Subject
All
Speise
6
Kochen
3
Backen
2
Bäckerei
2
Ernährungsgewohnheit
2
Aufsatzsammlung
1
Einmachen
1
Essgewohnheit
1
Fleischerei
1
Frankreich
1
Gartenbau
1
Gastrosophie
1
Geschichte
1
Geschmack
1
Kaffee
1
Kaffeekunde
1
Kaffeemarkt
1
Obstbau
1
Warenkunde
1
Weltkrieg <1914-1918>
1
Wirtschaft
1
more ...
less ...
Type of publication
All
Book / Working Paper
9
Language
All
Undetermined
German
143
English
57
French
5
Spanish
2
Danish
1
Swedish
1
Ukrainian
1
more ...
less ...
Author
All
Fischler, Claude
1
Gerlach, Valentin
1
Hausner, A.
1
Monteuuis, Albert
1
Petermann, E.
1
Piault, Fabrice
1
Plank, Rudolf
1
Söhn, Gerhart
1
more ...
less ...
Institution
All
Bäcker-Innung, Aachen
1
Zentral-Einkaufsgesellsch.
1
Published in...
All
(A. Hartleben's chem.-technische Bibliothek
1
A. Hartlebens chemisch-technische Bibliothek
1
Abhandlungen zur Volksernährung
1
Autrement / Série Mutations
1
Source
All
ECONIS (ZBW)
7
USB Cologne (EcoSocSci)
2
Showing
1
-
9
of
9
Sort
relevance
articles prioritized
date (newest first)
date (oldest first)
1
Die Fabrikation der Conserven und Canditen : Von A. Hausner. Mit 28 Abb.
Hausner, A.
-
1912
-
3. verb. u. verm. Aufl
Persistent link: https://www.econbiz.de/10002276672
Saved in:
2
Fischgerichte : Kurze Anweisungen zur praktischen Verwendung billiger See- und Flußfische
1924
-
26. Aufl., (336. bis 345. Tsd.)
Persistent link: https://www.econbiz.de/10002267970
Saved in:
3
Le vrai Pain de France (après la Guerre) ou la question du pain sur le terrain pratique : Par le Dr Monteuuis
Monteuuis, Albert
-
1917
Persistent link: https://www.econbiz.de/10002298483
Saved in:
4
50 Jahre Bäcker-Innung in Aachen, der Printenstadt : 1887-1937
1937
Persistent link: https://www.econbiz.de/10002320653
Saved in:
5
Die Fleisch-, Schinken- und Wurst-Konservenfabrikation von E. Petermann, Konservenmeister
Petermann, E.
-
1914
Persistent link: https://www.econbiz.de/10002322461
Saved in:
6
Über die Konservierung von frischem Beeren-, Kern- und Steinobst in Kühlräumen
Plank, Rudolf
;
Gerlach, Valentin
-
1917
Persistent link: https://www.econbiz.de/10000305615
Saved in:
7
Kleine Kaffee-Kunde
Söhn, Gerhart
-
1957
-
3., erw. u. verb. Aufl
Persistent link: https://www.econbiz.de/10014414891
Saved in:
8
L' homnivore : le goût, la cuisine et le corps
Fischler, Claude
-
1990
Persistent link: https://www.econbiz.de/10004113865
Saved in:
9
Le mangeur : menus, mots et maux
Piault, Fabrice
(
contributor
)
-
1993
Persistent link: https://www.econbiz.de/10004311558
Saved in:
Results per page
10
25
50
100
250
A service of the
zbw
×
Loading...
//-->