//--> //--> //--> //-->
Toggle navigation
Logout
Change account settings
EN
DE
ES
FR
A-Z
Beta
About EconBiz
News
Thesaurus (STW)
Research Skills
Help
EN
DE
ES
FR
My account
Logout
Change account settings
Login
Publications
Events
Your search terms
Search
Retain my current filters
~source:"olc"
Search options
All Fields
Title
Exact title
Subject
Author
Institution
ISBN/ISSN
Published in...
Publisher
Open Access only
Advanced
Search history
My EconBiz
Favorites
Loans
Reservations
Fines
You are here:
Home
Charakterisierung sortenreiner...
Similar by person
Narrow search
Delete all filters
| 1 applied filter
Year of publication
From:
To:
Type of publication
All
Article
30
Language
All
Undetermined
30
Author
All
Dietrich, H.
27
Patz, C.-D.
10
Will, F.
7
Ludwig, M.
6
Kreck, M.
4
Mosandl, A.
2
Nath, B.
2
Rechner, A.
2
Schöpplein, E.
2
Zimmer, E.
2
Banaszak, U.
1
Barneveld, E.M.van
1
Baumgart, A.
1
Bitsch, I.
1
Bitsch, R.
1
Bonerz, D.
1
Both, S.
1
Böhm, V.
1
Degenhardt, A.
1
Dietrich, R.
1
Dietrichs, H.
1
Dongowski, G.
1
Dornauf, H.
1
Eschnauer, H.R.
1
Fama, C.
1
Galensa, R.
1
Greule, M.
1
Görtges, S.
1
Hagemann, S.
1
Hagenauer-Hener, U.
1
Hener, U.
1
Herberth, S.
1
Hotze, H.-J.
1
Hönel, D.
1
Jacob, H.
1
Jung, J.
1
Kettner, Th
1
Kramer, R.
1
Krüger, E.
1
Kühne, J.
1
more ...
less ...
Published in...
All
Deutsche Lebensmittel-Rundschau : DLR ; Analytik, Forschung, Prozesse, Recht
21
GWF / Gas, Erdgas : das Gas- und Wasserfach
4
Das Gas- und Wasserfach / Gas, Erdgas : GWF ; Fachbl. für Gastechnik und Gaswirtschaft sowie für Wasser und Abwasser ; Zeitschr. d. Deutschen Vereins von Gas- und Wasserfachmännern (DVGW), d. Verbandes der Deutschen Gas- und Wasserwerke (VGW), d. Wirtschaftlichen Vereinigung Deutscher Gaswerke AG (WV), d. Zentrale für Gasverwendung (ZfG) u. d. Abwassertechnischen Vereinigung (ATV)
3
Economisch statistische berichten : ESB
1
Qualität und Zuverlässigkeit : QZ ; Qualitätsmanagement in Industrie und Dienstleistung
1
Source
All
OLC EcoSci
ECONIS (ZBW)
35
RePEc
1
Showing
1
-
10
of
30
Sort
relevance
articles prioritized
date (newest first)
date (oldest first)
1
Einfluss der Verarbeitung auf die phenolischen Antioxidanzien von Apfelsäften
Dietrich, H.
;
Rechner, A.
;
Patz, C.-D.
;
Bitsch, R.
; …
- In:
Deutsche Lebensmittel-Rundschau : DLR ; Analytik, …
99
(
2003
)
1
,
pp. 1-11
Persistent link: https://www.econbiz.de/10006437194
Saved in:
2
Polyphenele in Äpfeln: Verteilung von Polyphenolen im Apfelgewebe und Vergleich der Frucht mit Apfelsaft
Thielen, C.
;
Will, F.
;
Zacharias, J.
;
Dietrich, H.
; …
- In:
Deutsche Lebensmittel-Rundschau : DLR ; Analytik, …
100
(
2004
)
10
,
pp. 389-397
Persistent link: https://www.econbiz.de/10006427878
Saved in:
3
Einfluss der Klärung und der Konzentrierung auf die phenolischen Antioxidanzien von Apfelsäften
Will, F.
;
Ludwig, M.
;
Dietrich, H.
- In:
Deutsche Lebensmittel-Rundschau : DLR ; Analytik, …
103
(
2007
)
7
,
pp. 301-306
Persistent link: https://www.econbiz.de/10007756128
Saved in:
4
Charakterisierung von Selleriesaft aus verschiedenen Selleriesorten und Bewässerungsstuien
Kreck, M.
;
Dietrich, H.
;
Patz, C.-D.
;
Ludwig, M.
; …
- In:
Deutsche Lebensmittel-Rundschau : DLR ; Analytik, …
102
(
2006
)
1
,
pp. 17-23
Persistent link: https://www.econbiz.de/10006422448
Saved in:
5
Model Experiments for the Production of Cloud Stable Pineapple Juices
Will, F.
;
Hagemann, S.
;
Dietrich, H.
;
Zimmer, E.
- In:
Deutsche Lebensmittel-Rundschau : DLR ; Analytik, …
95
(
1999
)
8
,
pp. 310-316
Persistent link: https://www.econbiz.de/10006459993
Saved in:
6
Characterization of Colloids from Pineapple Juices
Will, F.
;
Herberth, S.
;
Dietrich, H.
- In:
Deutsche Lebensmittel-Rundschau : DLR ; Analytik, …
90
(
1994
)
4
,
pp. 103-107
Persistent link: https://www.econbiz.de/10006492607
Saved in:
7
Herstellung und Charakterisierung von Traubensäften aus zweistufiger enzymatischer Behandlung und daraus gewonnenen Polyphenolextrakten
Mehrländer, K.
;
Will, F.
;
Dietrich, H.
;
Sembries, S.
; …
- In:
Deutsche Lebensmittel-Rundschau : DLR ; Analytik, …
100
(
2004
)
3
,
pp. 77-83
Persistent link: https://www.econbiz.de/10006430500
Saved in:
8
Zur Qualitätsbewertung von Apfelsaft -- 3-Methylbutanol, 2-Methylbutanol und Ethanol als Kenngrössen
Kühne, J.
;
Hener, U.
;
Jung, J.
;
Münch, A.
;
Dietrich, H.
; …
- In:
Deutsche Lebensmittel-Rundschau : DLR ; Analytik, …
103
(
2007
)
6
,
pp. 247-254
Persistent link: https://www.econbiz.de/10007747272
Saved in:
9
Investigation of Pure Grape Juices on their Content of Resveratrols
Nikfardjam, M.Pour
;
Schmitt, K.
;
Rühl, E.H.
;
Patz, C.-D.
; …
- In:
Deutsche Lebensmittel-Rundschau : DLR ; Analytik, …
96
(
2000
)
9
,
pp. 319-323
Persistent link: https://www.econbiz.de/10006452811
Saved in:
10
HPLC Method for the Analysis of Polyphenols in Fruit Juice and Wine Using a New Fluorinated RP-Phase
Rechner, A.
;
Patz, C.-D.
;
Dietrich, H.
- In:
Deutsche Lebensmittel-Rundschau : DLR ; Analytik, …
94
(
1998
)
11
,
pp. 363-364
Persistent link: https://www.econbiz.de/10006465179
Saved in:
1
2
3
Next
Last
Results per page
10
25
50
100
250
A service of the
zbw
×
Loading...
//-->