//--> //--> //--> //-->
Toggle navigation
Logout
Change account settings
EN
DE
ES
FR
A-Z
Beta
About EconBiz
News
Thesaurus (STW)
Research Skills
Help
EN
DE
ES
FR
My account
Logout
Change account settings
Login
Publications
Events
Your search terms
Search
Retain my current filters
~subject:"Kochen"
Search options
All Fields
Title
Exact title
Subject
Author
Institution
ISBN/ISSN
Published in...
Publisher
Open Access only
Advanced
Search history
My EconBiz
Favorites
Loans
Reservations
Fines
You are here:
Home
Das Konservieren der Nahrungs-...
Similar by subject
Narrow search
Delete all filters
| 1 applied filter
Year of publication
From:
To:
Subject
All
Kochen
Speise
44
Deutschland
35
Lebensmittel
26
Ernährung
24
Welt
22
World
22
Germany
20
Ernährungsindustrie
17
Ernährungssicherung
17
Food industry
17
Food security
16
Obstbau
13
USA
13
Backen
12
Bäckerei
12
Fleischerei
12
Food consumption
12
Gartenbau
12
Lebensmittelkonsum
12
Food
11
Geschichte
11
United States
11
Nachhaltigkeit
10
Wein
10
Ernährungsgewohnheit
9
Landwirtschaft
9
Lebensmittelindustrie
9
Verbraucherverhalten
9
Weinbau
9
Consumer behaviour
8
Eating habit
8
Ernährungsverhalten
8
Globalisierung
8
Konsumentenverhalten
8
Ernährungspolitik
7
Organic farming
7
Ökologischer Landbau
7
Agro-industry
6
Agroindustrie
6
more ...
less ...
Online availability
All
Free
1
Type of publication
All
Book / Working Paper
19
Article
1
Type of publication (narrower categories)
All
Article in journal
1
Aufsatz in Zeitschrift
1
Language
All
German
11
English
6
Undetermined
3
Spanish
2
French
1
Author
All
Hausner, A.
2
Wagner, Curt
2
Akiyama, Yuriko
1
Arnott, Margaret Louise
1
Baur, Nina
1
Dunker, Wilhelm
1
Fischler, Claude
1
Goody, Jack
1
Grunow, Daniela
1
Hadoke, Mike
1
Hillmer, Carl Otto
1
Hoffmann, Herbert
1
Inness, Sherrie A.
1
Kaufmann, Jean-Claude
1
Kerndter, Fritz
1
Krause, Hans
1
Malagodi Ingala, Daniela
1
Pérez, Dionisio
1
Rennert, Udo
1
Rípa, Rudolf
1
Serger, Hermann
1
Tezuka, Kaneko
1
Wrangham, Richard W.
1
more ...
less ...
Institution
All
International Congress of Anthropological and Ethnological Sciences <9, 1973, Chicago, Ill.>
1
Published in...
All
(A. Hartleben's chem.-technische Bibliothek
1
A. Hartlebens chemisch-technische Bibliothek
1
Abhandlungen des Staatswissenschaftlichen Seminars der Universität Jena
1
Abhandlungen des staatswissenschaftlichen Seminars zu Jena
1
Comparative population studies : CPoS ; the peer-reviewed open-access journal of the Federal Institute for Population Research
1
Die blauen Fischbändchen
1
Tourist library
1
World anthropology
1
more ...
less ...
Source
All
ECONIS (ZBW)
13
USB Cologne (EcoSocSci)
7
Showing
1
-
10
of
20
Sort
relevance
articles prioritized
date (newest first)
date (oldest first)
1
Die Pektinstoffe : Einf. mit bes. Hinblick auf die Obstkonserven-Industrie
Rípa, Rudolf
-
1937
-
(2. Aufl.)
Persistent link: https://www.econbiz.de/10011286902
Saved in:
2
Japanese food
Tezuka, Kaneko
-
1936
Persistent link: https://www.econbiz.de/10011286911
Saved in:
3
Fischgerichte : Kurze Anweisungen zur praktischen Verwendung billiger See- und Flußfische
1924
-
26. Aufl., (336. bis 345. Tsd.)
Persistent link: https://www.econbiz.de/10002267970
Saved in:
4
Konserventechnisches Taschenbuch : Praxis u. Wissenschaft d. Konservenfabrikation
Serger, Hermann
(
contributor
);
Krause, Hans
(
contributor
)
-
1950
-
12. Aufl. Unter Mitw. v. Fachleuten neu bearb. u. erw. v. Dr. Hermann Serger u. Hans Krause
Persistent link: https://www.econbiz.de/10002268880
Saved in:
5
Die Fabrikation der Conserven und Canditen : Von A. Hausner. Mit 28 Abb.
Hausner, A.
-
1912
-
3. verb. u. verm. Aufl
Persistent link: https://www.econbiz.de/10002276672
Saved in:
6
Die deutsche Fischvollkonserven-Industrie : Geschichte, Entwicklung und Produktion ; unter besonderer Berücksichtigung der Einfuhr ausländischer Fischvollkonserven
Hillmer, Carl Otto
-
1942
Persistent link: https://www.econbiz.de/10002278894
Saved in:
7
Lehrbuch der Fischverwertung für die Fischindustrie : Anleitung zum Salzen, Trocknen, Räuchern,
Kochen
, Braten, Marinieren und Konservieren aller Fisch- und Krebsarten ; im Anhang...
Hoffmann, Herbert
-
1933
-
8. umgearb. Aufl.
Persistent link: https://www.econbiz.de/10002279157
Saved in:
8
Guia del buen comer español : inventario y loa de la cocina clasica de Espanã y sus regiones
Pérez, Dionisio
-
1929
Persistent link: https://www.econbiz.de/10002322341
Saved in:
9
Konserven und Konservenindustrie in Deutschland : mit einem Anh.: Upton Sinclairs "The Jungle"
Wagner, Curt
-
1907
Persistent link: https://www.econbiz.de/10001553795
Saved in:
10
Die Fabrikation der Konserven und Kanditen : eine Darstellung der Verfahren zur Konservierung von Nahrungs- und Genußmitteln und der Fabrikation von Kanditen
Hausner, A.
-
1912
-
4., verb. und verm. Aufl
Persistent link: https://www.econbiz.de/10001384620
Saved in:
1
2
Next
Last
Results per page
10
25
50
100
250
A service of the
zbw
×
Loading...
//-->